10 destinații de vacanță în sezonul de vară 2016 de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Aeroportul International Avram Iancu Cluj-NapocaÎn acest an de pe Aeroportul Internațional Cluj se poate zbura direct spre 10 destinații de vacanță din ţări precum Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos, Santorini și Zakynthos) şi Spania (Palma de Mallorca).

În tabelul de mai jos sunt prezentate şi detalii privind companiile care vor opera aceste zboruri turistice şi zilele în care se poate călători către fiecare din destinaţiile enumerate.

Nr. crt. Destinaţia Compania aeriană Zile de operare
1. ANTALYA Corendon Airlines luni, vineri
Air Bucharest luni
Pegasus Airlines miercuri, sâmbătă
Freebird vineri
Atlasglobal vineri
Blue Air sâmbătă
2. BODRUM Blue Air joi
3. CORFU Blue Air marţi
4. CRETA-CHANIA Tarom joi
5. CRETA-HERAKLION Aegean Airlines miercuri
Blue Air vineri
6. RHODOS Aegean Airlines luni
7. SKIATHOS Tarom sâmbătă
8. SANTORINI Tarom duminică
9. PALMA DE MALLORCA Wizz Air sâmbătă
10. ZAKYNTHOS Blue Air luni
Tarom sâmbătă
 Noutăţile acestui sezon sunt reprezentate de către operarea destinaţiilor Bodrum (Turcia) şi respectiv Santorini (Grecia), iar zborurile charter turistice sunt disponibile de pe aeroport începând cu luna mai şi până în luna octombrie 2016.

Oferte de călătorie atractive, cu plecare de Aeroportul Internaţional Cluj, se găsesc la  agenţiile de turism şi tour-operatorii din Cluj-Napoca sau din regiunile învecinate.

Pentru detalii legate de programul de operare a zborurilor charter, pasagerii sunt rugaţi să consulte pagina noastră web: http://airportcluj.ro/informatii-pasageri/program-zboruri/zboruri-charter .

Articole similare

  • 69
    Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că operatorul aerian, Turkish Airlines, a decis să amâne pentru moment debutul zborurilor programate pentru data de 26 iulie 2016, datorită situației geo-politice din Republica Turcia din această perioadă.  Vom reveni cu detalii asupra noii date de demarare a zborurilor companiei aeriene Turkish…
    Tags: de, airlines, din, aeroportul, iancu, avram, zboruri, cluj-napoca, international

În acest an de pe Aeroportul Internațional Cluj se poate zbura direct spre 10 destinații de vacanță din ţări precum Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos, Santorini și Zakynthos) şi Spania (Palma de Mallorca). În tabelul de mai jos sunt prezentate şi detalii privind companiile care vor opera aceste zboruri turistice şi …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro