A bătut o persoană pentru o bancnotă de 50 de lei și un telefon mobil

bataiePolițiștii au reținut un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, s-a stabilit faptul că, la data de 13 februarie, un bărbat de 37 de ani, din Bonțida, ar fi comis o tâlhărie.

Astfel, în timp ce se afla într-un local public din localitatea Bonțida, cel în cauză ar fi deposedat, prin violență, un bărbat de 56 de ani, din Gherla, de o bancnotă de 50 de lei și un telefon mobil.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 37 de ani, a fost dispusă măsura reținerii, ulterior acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, sub coordonarea unității de parchet competente.

Articole similare

  • 60
    Polițiștii din Turda au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  În fapt, la data de 2 februarie, cel în cauză, un bărbat de 27 de ani, din Turda, ar fi sustras, prin smulgere, telefonul mobil al…
    Tags: de, talharie, prins, hot

Polițiștii au reținut un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, s-a stabilit faptul că, la data de 13 februarie, un bărbat de 37 de ani, din Bonțida, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.