A blocat circulația pe două străzi după ce și-a parcat mașina în mijlocul intersecției

Politia-Rutiera-CJPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări faţă de un conducător auto pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulatiei pe drumurile publice.

În 15 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, s-au sesizat din oficiu ca urmare a unui articol de presă, cu privire la faptul că, în 10 martie, în jurul orei 19.00, conducătorul unui autoturism a oprit în mijlocul intersecţiei străzilor I.C. Bratianu şi Baba Novac din municipiul Cluj-Napoca, împiedicând circulația autovehiculelor pe cele două străzi timp de aproximativ 10 minute, acesta fiind plecat de la autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de ,,împiedicarea  sau îngreunarea circulatiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Articole similare

  • 47
    Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehiculul sub influenţa alcoolului pe str. Fodor Imre din municipiul Cluj-Napoca. În 23 februarie, ora 23:48, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 37 ani, din Cluj-Napoca, în timp…
    Tags: de, în, cluj-napoca, din, pe, rutiera, sofer, politia

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări faţă de un conducător auto pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulatiei pe drumurile publice. În 15 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, s-au sesizat din oficiu ca urmare a unui articol de presă, cu …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro