A fost reținut după ce a tulburat ordinea și liniștea publică într-un local din Cluj-Napoca

Catuse-04Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat care, fiind într-un local public din Cluj-Napoca, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică prin comportamentul manifestat.

În noaptea de 16/17.01.2016, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla într-un local public din municipiu ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

Acesta ar fi manifestat un comportament agresiv în incinta localului, fapt pentru care mai mulți clienți ar fi părăsit locația respectivă, fiind indignați de comportamentul celui în cauză.

La data de 18 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articole similare

  • 35
    Polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 43 de ani, din județul Tulcea, bănuit de comiterea unor fapte de șantaj și influențare a declarațiilor.Acesta a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile. În urma activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din Cluj și Vâlcea,…
    Tags: de, și, în, din, fi, pentru, retinut, barbat

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat care, fiind într-un local public din Cluj-Napoca, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică prin comportamentul manifestat. În noaptea de 16/17.01.2016, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla într-un local public din municipiu ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. Acesta …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.