A omorât un om și l-a lăsat să zacă în șant. Acum e cercetat pentru ucidere din culpă

Politia RomanaPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ucidere din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului” faţă de un conducător auto care ar fi fost implicat, într-un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea directă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului General al Poliției de Frontiră, Punctul de Trecere a Frontierei Borş, au identificat şi examinat ansamblul de vehicule format din autotractor şi semiremorca, condus de un cetăţean polonez, de 34 ani care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier pe raza județului Cluj.

În fapt, la 2 februarie, în jurul orei 23:30 pe DN1F E81, pe raza comunei Gârbău, județul Cluj, ansamblul de vehicule identificat ar fi accidentat mortal un bărbat, de 60 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, care în calitate de pieton, se deplasa pe DN 1F E81, cadavrul pietonului fiind găsit în sanţul aferent sensului de mers ascendent.

Conducătorul auto a declarat că a oprit la faţa locului după impact, dar nu şi-a putut da seama ce a lovit, părăsind locul accidentului şi continuându-şi deplasarea pe DN 1F, spre municipiul Zalău, județul Sălaj.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ucidere din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Articole similare

  • 57
    Duminică,  21 februarie, ora 17:33, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat la domiciliu, la scurt timp de la producerea evenimentului. Un tânăr de 22 de…
    Tags: de, în, din, accidentului, pieton, locul, parasit

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ucidere din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului” faţă de un conducător auto care ar fi fost implicat, într-un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane. Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea directă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro