A rămas fără permis după ce a fost prins gonind cu 165km/h în localitate

radar-politieUn tânăr, de 20 de ani, a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce conducea cu 165 km/h pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, pe raza localităţii Buneşti.

Poliţiştii i-au aplicat amendă de 1.125 de lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Marți, 3 mai, în jurul orei 00:20, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat un bărbat care conducea cu viteză excesivă.

Cel în cauză, în vârstă de 20 de ani, din judeţul Maramureş, a fost înregistrat de aparatul radar conducând cu viteza de 165 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.125 de lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Articole similare

  • 64
    Sâmbătă, 29 august, ora 19.10, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca , au depistat în trafic un tânăr, în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto, de 19 ani, din judeţul Maramureş, a fost identificat de către poliţişti conducând un autoturism pe strada Aurel…
    Tags: de, permis, în, pe, sofer, amendat, fara

Un tânăr, de 20 de ani, a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce conducea cu 165 km/h pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, pe raza localităţii Buneşti. Poliţiştii i-au aplicat amendă de 1.125 de lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro