A refuzat internarea după un accident iar acum este de negăsit. L-ați văzut?

TODEA AUn bărbat de 80 de ani, din Turda, este plecat de acasă din data de 18 iunie şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că TODEA ALEXANDRU, în vârstă de 80 de ani, din Turda, a fost transportat la data de 18 iunie a.c., la unitatea de primiri urgenţe din Turda, întrucât prezenta o plagă superficială, în zona capului, care s-ar fi produs în urma unei căzături. Bărbatul ar fi refuzat internarea şi ar fi plecat din unitate, nerevenind însă acasă.

SEMNALMENTE : înălţime: 1,75 m; greutate: 75 kg; ochi căprui; păr cărunt, tuns scurt;

ÎMBRĂCĂMINTE – La data plecării, purta pantaloni tip blue jeans, cămaşă cu mânecă scurtă de culoare deschisă, şapcă tip joben, culoare alb cu negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!       

Articole similare

  • 51
    Un bărbat, de 80 de ani, a dispărut de la domiciliul său din Cluj-Napoca. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că OROS ALBERT-ŞTEFAN, de 80 ani, a plecat voluntar, din data de 19 august,…
    Tags: de, din, la, să, persoana, disparuta, cautat, barbat

Un bărbat de 80 de ani, din Turda, este plecat de acasă din data de 18 iunie şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că TODEA ALEXANDRU, în vârstă de 80 de ani, din …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro