A urcat băut la volan și a provocat un accident soldat cu pagube materiale

La data de 13 februarie, în jurul orei 18:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Turda, care, după producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Rapsodiei, a părăsit locul faptei.

Fiind identificat și depistat de către polițiști, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

La data de 13 februarie, în jurul orei 18:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Turda, care, după producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Rapsodiei, a părăsit locul faptei. Fiind identificat și depistat de către polițiști, bărbatul a refuzat testarea …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro