A urcat băut la volan și s-a răsturnat cu autoturismul pe albia râului Iara

112Poliţiştii au identificat un conducător auto care, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns cu autoturismul în albia unui râu şi ar fi părăsit locul evenimentului.

La data de 14 februarie, ora 19:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda – Secţia 9 Poliţie Rurală Turda –  au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Iara, pe raza satului Moara de Pădure, comuna Băişoara, se află răsturnat un autoturism.

Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat şi au constatat că cele sesizate se confirmă, persoanele care ar fi fost implicate în acest eveniment nefiind la faţa locului.

În urma verificărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi de 44 şi 55 de ani, din comuna Iara. Astfel, s-a stabilit că bărbatul de 44 de ani conducea autoturismul în momentul producerii evenimentului rutier. Totodată, s-a stabilit că acesta se afla sub influenţa alcoolului, la momentul depistării având o alcoolemie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, pasagerul a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care  s-a produs evenimentul precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Articole similare

  • 60
    Marți, 20 septembrie, în jurul orei 17:40, pe DN 75, pe raza comunei Mihai Viteazu, pe fondul consumului de alcool şi neadaptării vitezei la condiţiile de drum, s-a produs un accident rutier. Conform primelor cercetări, un bărbat, de 38 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe DN…
    Tags: în, la, pe, de, s-a, care, se, şi, cu, turda

Poliţiştii au identificat un conducător auto care, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns cu autoturismul în albia unui râu şi ar fi părăsit locul evenimentului. La data de 14 februarie, ora 19:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda – Secţia 9 Poliţie Rurală Turda –  au fost sesizaţi cu privire la faptul că …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.