Accident grav în Apahida. Două persoane au fost rănite din cauza unui șofer beat

accident02La data de 31 mai, în jurul orei 04:30, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea unui autoturism.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN16, în afara localităţii Apahida, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, context în care a intrat în coliziune cu taluzul șanțului de pe marginea carosabilului și s-a răsturnat.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Buza şi rănirea uşoară a unei tinere de 18 ani, din localitatea Sâmboleni, ambii pasageri în autoturism.

Valoarea pagubelor este de aproximativ 13.000 lei.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor care se impun.

Articole similare

  • 73
    La data de 8 februarie, ora 02:38, pe raza comunei Cășeiu s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane și rănirea ușoară a altor trei. În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului. Conform primelor informații, un tânăr de 21 de ani, din…
    Tags: de, din, în, cu, ani, s-a, se, pe, rănirea, accident

La data de 31 mai, în jurul orei 04:30, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea unui autoturism. Conform primelor cercetări, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN16, în afara localităţii Apahida, într-o curbă la …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro