Accident grav în Bonțida, provocat de o șoferiță neatentă

accident02La data de 23 mai, în jurul orei 18:00, pe DN1C E576, pe raza comunei Bonţida, sat Răscruci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a şase persoane.

O femeie de 27 ani, din comuna Bonţida, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Gherla înspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat un viraj la stânga, pentru a pătrunde pe un drum lateral, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din direcţia opusă, intrând astfel în coliziune cu acesta.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 54 de ani, din Dej, pasageră în autoturismul condus regulamentar. De asemenea, şoferul acestui autoturism, un bărbat de 63 de ani, din Dej, a fost rănit uşor.

Conducătoarea auto şi alţi trei pasageri din cele autoturisme au suferit leziuni uşoare.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 15.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

Articole similare

  • 56
    La data de 20 octombrie, în jurul orei 12:10, pe raza municipiului Cluj-Napoca s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a două vehicule. Un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada George Coșbuc înspre strada…
    Tags: de, cu, la, în, pe, s-a, ani, rutier, din, grav

La data de 23 mai, în jurul orei 18:00, pe DN1C E576, pe raza comunei Bonţida, sat Răscruci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a şase persoane. O femeie de 27 ani, din comuna Bonţida, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Gherla înspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat un viraj la stânga, pentru …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro