Accident grav în Cluj-Napoca: Trei persoane au fost rănite de un șofer băut

112La data de 22 mai, în jurul orei 04:10, pe strada Valea Seacă, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea unui autovehicul.

 Conform primelor cercetări, un bărbat de 28 de ani, din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Valea Seacă, din municipiul Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 24 de ani, din Coruşu, rănirea uşoară a unui bărbat de 31 de ani, din localitatea Chinteni, ambii pasageri în autoturism. De asemenea, conducătorul autoturismului ar fi suferit leziuni ușoare.

În urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul se afla sub influenţa alcoolului.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la aproximativ 10.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 91
    La data de 7 noiembrie, pe strada Fabricii din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a două persoane, rănirea uşoară a unei persoane şi pagube materiale. Sâmbătă, în jurul orei 23:10, un tânăr de 23 ani, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii din…
    Tags: de, în, din, accident, persoane, unui, sofer, baut, ranite, grav

La data de 22 mai, în jurul orei 04:10, pe strada Valea Seacă, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea unui autovehicul.  Conform primelor cercetări, un bărbat de 28 de ani, din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Valea Seacă, din municipiul …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro