Accident grav în Florești. Două persoane au fost lovite în plin de un șofer care a pierdut controlul autoturismului

112Un accident rutier grav s-a petrecut miercuri după-masa pe raza comunei Florești. Două persoane au fost rănite după ce un șofer neatent a pierdut controlul autoturismului, lovindu-le pe acestea în plin. Una dintre victime a fost transportată la UPU Cluj.

Accidentul s-a petrecut miercuri în jurul orei 14:30, pe raza comunei Florești. Șoferul autoturismului ce aparține unei firme de curierat a franat brusc, a pierdut controlul autoturismului și a acroșat două persoane aflate pe marginea drumului.

Una dintre victime a fost grav rănită, aceasta fiind transportată la UPU Cluj. Cea de-a doua victimă a fost rănită ușor și a refuzat să fie transportată la spital.

Vom reveni cu amănunte.

Articole similare

  • 65
    Luni, 6 iulie, ora 11:00, pe DN1 E60, pe raza localităţii Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a trei autovehicule. Un bărbat de 59 de ani, din Floreşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, dinspre Gilău, înspre Cluj-Napoca, a pierdut…
    Tags: de, pe, în, care, s-a, cu, accidentul, accident, raza, persoane

Un accident rutier grav s-a petrecut miercuri după-masa pe raza comunei Florești. Două persoane au fost rănite după ce un șofer neatent a pierdut controlul autoturismului, lovindu-le pe acestea în plin. Una dintre victime a fost transportată la UPU Cluj. Accidentul s-a petrecut miercuri în jurul orei 14:30, pe raza comunei Florești. Șoferul autoturismului ce aparține unei firme …

Review Overview

User Rating: 4.25 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.