Accident grav în Florești provocat de un bătrân de 75 de ani

accident02Duminică, 17 aprilie, în jurul orei 18:00, în localitatea Floreşti s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane și avarierea a trei autovehicule.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 75 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza localităţii Floreşti, cu direcția Huedin – Cluj-Napoca, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care îl preceda şi a intrat în coliziune faţă – spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul acroşat, condus de o femeie de 50 de ani, din judeţul Alba, a fost proiectat în  autoturismul din față, condus de un tânăr de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 76 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani.

Totodată, conducătorul auto în vârstă de 29 de ani, precum şi o tânără de 29 de ani, din judeţul Covasna, pasageră în același autoturism, au fost răniți ușor.

În urma impactului au fost avariate trei autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 10.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 65
    Luni, 30 martie 2015, în jurul orei 13:00, pe strada Grigore Alexandrescu, din municipiului Cluj-Napoca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei  persoane. Din primele investigații făcute de polițiști la locul accidentului reiese că, un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea…
    Tags: de, din, ani, neatent, ranita, persoana, accident, sofer

Duminică, 17 aprilie, în jurul orei 18:00, în localitatea Floreşti s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane și avarierea a trei autovehicule. Conform primelor cercetări, un bărbat de 75 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza localităţii Floreşti, cu direcția Huedin – Cluj-Napoca, …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro