Accident în Apahida provocat de un șofer ce a urcat băut la volan

accident01La data de 12 septembrie,  în jurul orei 14:20, pe DJ 109 D, pe raza comunei Jucu, localitate Jucu de Sus, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 54 de ani, din Apahida, în timp ce conducea un autovehicul pe  DJ 109 D, dinspre localitatea Jucu de Sus către Jucu Herghelie, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a consumului de alcool, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin șanțul care mărginește carosabilul și s-a răsturnat pe gardul unui imobil din zonă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la U.P.U 1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale.

În aceste cauze polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-au produs accidentele, urmând să fie luate măsurile care se impun.

 

Articole similare

  • 78
    Astăzi, 30 iulie, ora 00:30, pe raza comunei Apahida s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Un bărbat, de 40 de ani, din comuna Sînpetru de Câmpie,  în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Apahida, a acroşat un autovehicul care venea din sens opus. Accidentul s-a produs…
    Tags: de, pe, apahida, s-a, cu, accident, în, din, produs, soldat

La data de 12 septembrie,  în jurul orei 14:20, pe DJ 109 D, pe raza comunei Jucu, localitate Jucu de Sus, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Conform primelor cercetări, un bărbat de 54 de ani, din Apahida, în timp ce conducea un autovehicul pe  DJ 109 D, dinspre …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro