Accident în Chidea. Două persoane au fost grav rănite de un șofer care a urcat băut la volan

112La data de 16 octombrie, în jurul orei 20:30, pe raza comunei Vultureni, sat Chidea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a 2 persoane.

Un bărbat, de 31 de ani, din comuna Vultureni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei de domiciliu, pe fondul consumului de alcool ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind partea carosabilă.

Astfel, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo care se afla în afara părţii carosabile şi a accidentat doi bărbaţi, de 30 şi 48 de ani, din comuna Vultureni, care se aflau în faţa atelajului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi pietoni.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea şi luarea măsurilor legale.

Articole similare

  • 83
    La data de 22 mai, în jurul orei 04:10, pe strada Valea Seacă, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea unui autovehicul.  Conform primelor cercetări, un bărbat de 28 de ani, din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul pe…
    Tags: de, în, din, sofer, baut, ranite, persoane, grav, accident

La data de 16 octombrie, în jurul orei 20:30, pe raza comunei Vultureni, sat Chidea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a 2 persoane. Un bărbat, de 31 de ani, din comuna Vultureni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei de domiciliu, pe fondul consumului de alcool ar fi pierdut …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro