Accident în Florești. O femeie a ajuns în stare gravă la spital din cauza neatenției unui șofer de 78 de ani

accident02La data de 11 mai, în jurul orei 13:20, în localitatea Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea a două autovehicule.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 78 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza localităţii Floreşti, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţă de autovehiculul care-l preceda, condus regulamentar de o femeie de 42 de ani, din Cluj-Napoca, intrând astfel în coliziune faţă-spate cu acesta.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane, respectiv a conducătorului auto care ar fi produs accidentul, a unei pasagere în același autoturism, o femeie de 75 de ani, din Cluj-Napoca, și a unui minor de 10 ani, pasager în primul autovehicul. Femeia de 75 de ani ar fi suferit leziuni grave în urma impactului.

În urma coliziunii, a rezultat avarierea celor două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 4.000 lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 74
    În 23.02.2016, pe DN16, la km. 14+500 m, în comuna Căianu, sat Căianu Mic, jud. Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule. Marți. 23 februarie, ora  07:30, un bărbat de 54 ani, din comuna Căianu, jud. Cluj, în timp…
    Tags: de, în, ani, din, grav, femeie, rutier, accident, ranita

La data de 11 mai, în jurul orei 13:20, în localitatea Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea a două autovehicule. Conform primelor cercetări, un bărbat de 78 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza localităţii Floreşti, nu ar fi …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro