Accident în Florești. O tânără de 14 ani, rănită grav în timp ce traversa strada regulamentar

accident-trecere-pietoniDuminică, 8 mai, în jurul orei 16:10, pe raza localităţii Floreşti s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza localităţii Floreşti, la intersecţia cu strada Poligonului, a surprins şi accidentat o minoră.

Tânăra, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător cu indicatoare şi marcaje rutiere.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a minorei, de 14 ani, din localitatea Floreşti.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 69
    Marți, 22 martie, ora 16:45, pe strada Viilor, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor cercetări, o femeie de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viilor a acroşat o femeie de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care,…
    Tags: de, în, din, strada, pe, pentru, s-a, ani, rănirea, cu

Duminică, 8 mai, în jurul orei 16:10, pe raza localităţii Floreşti s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea unui autovehicul. Conform primelor cercetări, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza localităţii Floreşti, la intersecţia cu strada Poligonului, a …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro