Accident mortal în Luna. Scuterist neatent, lovit în plin de un autocar cu remorcă

112Duminică, 25 septembrie, în jurul orei 18:30, pe DN 15 E60, pe raza localității Luna, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Conform primelor cercetări, un bărbat, de 55 de ani, din comuna Luna, în timp ce conducea un moped pe raza comunei de domiciliu, la intersecţie cu DN 15 E60 nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocar cu remorcă, condus dinspre Turda spre Luduș, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conducătorul mopedului a fost rănit grav și a fost transportat la unitatea medicală, ulterior survenind decesul acestuia.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 60
    Duminică, 25 octombrie, ora 18:32, pe DN15 E60, în localitatea Luna s-a produs un accident de circulaţie mortal. Un bărbat de 53 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN 15 E60, dinspre Luduş înspre Turda, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de…
    Tags: de, în, cu, pe, accident, luna, mortal

Duminică, 25 septembrie, în jurul orei 18:30, pe DN 15 E60, pe raza localității Luna, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor cercetări, un bărbat, de 55 de ani, din comuna Luna, în timp ce conducea un moped pe raza comunei de domiciliu, la intersecţie cu DN 15 E60 nu ar …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro