Accident mortal în Moldovenești: O persoană a decedat iar alte 6 au fost grav rănite

accident02La data de 25 iunie, în jurul orei 12:50, pe raza comunei Moldovenesti, în afara localității, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a altor șase.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Moldovenești, în afara localității, din direcţia Alba Iulia înspre Turda, s-ar fi angajat în mod neregulamentar în efectuarea unei manevre de depășire, în zona de acțiune a indicatorului rutier și a marcajelor cu semnificația ,,depășirea interzisă”, a unei autoutilitare cu semiremorcă.

Astfel, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară cu semiremorcă care circula regulamentar din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei de 56 de ani, din București, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani.

De asemenea, alte șase persoane au fost rănite grav, respectiv conducătorii celor două autovehicule între care a avut loc coliziunea frontală și alți patru pasageri în cele două vehicule.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 70.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

La data de 25 iunie, în jurul orei 12:50, pe raza comunei Moldovenesti, în afara localității, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a altor șase. Conform primelor cercetări, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Moldovenești, în …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro