Accident mortal în Sânpaul. Un bărbat a fost strivit de un TIR intrat pe contrasens

accident01Luni, 26 septembrie, în jurul orei 16:20, pe DN1F E81, pe raza comunei Sânpaul, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

 Conform primelor cercetări, un bărbat, de 51 de ani, din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, dinspre Cluj-Napoca, înspre Zalău, într-o curbă deosebit de periculoasă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul care circula din sens opus.

Pătrunderea pe contrasens s-ar fi produs în urma exploziei unei anvelope a autotractorului.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Mediaș, județul Sibiu.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 60
    La data de 28 decembrie, ora 12:36, pe strada Șomcutului, din municipiul Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Un bărbat de 45 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoturismul pe strada Şomcutului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) ar…
    Tags: de, pe, în, cu, din, ani, s-a, care, decesul, produs

Luni, 26 septembrie, în jurul orei 16:20, pe DN1F E81, pe raza comunei Sânpaul, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi avarierea a două autovehicule.  Conform primelor cercetări, un bărbat, de 51 de ani, din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro