Accident pe Calea Moților din Cluj-Napoca. O femeie a fost grav rănită în timp ce traversa strada

112La data de 1 iunie, în jurul orei 16:20, pe strada Calea Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

 Conform primelor cercetări, o tânără de 24 de ani, din municipiul Dej, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moţilor, din Cluj-Napoca, a surprins şi accidentat o femeie care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a femeii, în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca. Aceasta a fost transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 72
    Luni, 25 mai, ora 12:55, pe strada Horea, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Un bărbat, de 38 de ani, din Baciu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, dinspre Piaţa Gării,  a surprins si accidentat o femeie. Conform primelor informaţii,…
    Tags: pe, din, de, cluj-napoca, strada, femeie, s-a, în, produs, ani

La data de 1 iunie, în jurul orei 16:20, pe strada Calea Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.  Conform primelor cercetări, o tânără de 24 de ani, din municipiul Dej, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moţilor, din Cluj-Napoca, a surprins şi accidentat o …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro