Accident provocat de un șofer neatent din Florești. Doi pietoni răniți și pagube de 20.000 lei

accident01Marți, 17 mai, în jurul orei 16:00, în Piaţa Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a trei persoane şi avarierea a două autovehicule.

Conform primelor cercetări, un  conducător auto, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Floreşti, la ieșire dintr-o zonă destinată staționării taximetrelor din Piața Cipariu, nu ar fi respectat semnificația indicatoarelor referitoare la prioritate și la direcția de deplasare. Astfel, ar fi efectuat un viraj nepermis la stânga, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula înspre strada Dorobanților, pe drumul prioritar.

În urma impactului, autovehiculul condus pe drumul prioritar de către un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost proiectat pe trotuar și s-a răsturnat, acroșând doi pietoni.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 43 de ani şi a pietonilor, o femeie de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca şi un bărbat de 61 de ani, cetăţean italian.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 20.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 69
    La data de 15 decembrie, ora 19:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie  Rurală Floreşti au depistat un conducător auto, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe DN1 E60, acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În baza celor constatate, conducătorilor auto…
    Tags: de, la, din, în, rutier, accident, materiale, pagube, ani, sofer

Marți, 17 mai, în jurul orei 16:00, în Piaţa Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a trei persoane şi avarierea a două autovehicule. Conform primelor cercetări, un  conducător auto, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Floreşti, la ieșire dintr-o zonă destinată staționării taximetrelor din Piața Cipariu, nu …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro