Accident rutier grav: 5 copii minori, băgați în spital de un șofer inconștient

112La data de 2 august, ora 18:30, pe DN VOCE, pe raza  comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a șase persoane.

Conform primelor cercetări, un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, din direcţia Gherla – Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de colectare a apelor pluviale.

În urma accidentului, conducătorul auto, precum și un minor, în vârstă de 4 ani, au suferit leziuni grave. Alți 4 minori, cu vârstele cuprinse între 1- 12 ani, pasageri în autovehicul, au fost răniți ușor.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 40.000 lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Articole similare

  • 72
    La data de 31 mai, în jurul orei 04:30, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea unui autoturism. Conform primelor cercetări, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN16, în afara…
    Tags: în, de, la, s-a, din, cu, ani, apahida, pe, sofer

La data de 2 august, ora 18:30, pe DN VOCE, pe raza  comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a șase persoane. Conform primelor cercetări, un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, din direcţia Gherla – Cluj-Napoca, pe …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro