Accident rutier grav în Căpușu Mare. Peste 8 persoane rănite din cauza unui șofer ce a intrat pe contrasens

accident02La data de 18 iunie, in jurul orei 13:15, pe raza comunei Capusu-Mare, in afara localitatii, s-a produs o coliziune intre un autoturism si un microbuz.
Conform primelor cercetari, un barbat de 43 de ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe directia Oradea-Cluj, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand pe contrasens. Astfel, a intrat in coliziune cu un microbuz care efectua curse pe relatia Sibiu-Cluj-Oradea.
In urma impactului, soferul autoturismului si un pasager din acelasi vehicul ar fi suferit leziuni grave. Alte 7 persoane din microbuz ar fi fost ranite usor.
Din primele informatii, accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii acumulate la volan. Cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs coliziunea.
Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Vom reveni cu amănunte.

Articole similare

  • 75
    La data de 20 septembrie, în jurul orei 18:50, pe DN1E60, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane. Un bărbat de 54 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Căpuşu Mare, pe direcţia Oradea - Cluj-Napoca, a intrat în depăşire, acroşând…
    Tags: de, în, din, ani, pe, s-a, accident, mare, produs, accidentul

La data de 18 iunie, in jurul orei 13:15, pe raza comunei Capusu-Mare, in afara localitatii, s-a produs o coliziune intre un autoturism si un microbuz. Conform primelor cercetari, un barbat de 43 de ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe directia Oradea-Cluj, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro