Accident rutier în Ciucea provocat de un șofer ce se afla sub influenţa alcoolului

accident01La data de  5 iunie, în jurul orei 03:35, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Conducătorul auto, în vârstă de 33 de ani, din oraşul Huedin, fusese implicat într-un eveniment rutier pe DN1E60, pe raza comunei Ciucea.  Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului.

Bărbatul  a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 80
    La data de 26 septembrie, în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat, pe raza localității Ciucea, un bărbat, de 23 de ani, din comuna Negreni, în stare vădită de ebrietate, lângă un autoturism cu avarii. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul…
    Tags: de, în, au, huedin, sofer, baut, ciucea, rutier, la, accident

La data de  5 iunie, în jurul orei 03:35, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto, în vârstă de 33 de ani, din oraşul Huedin, fusese implicat într-un eveniment rutier pe DN1E60, pe raza comunei Ciucea.  Poliţiştii …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro