Accident rutier în Mănăstirea: Șoferul, care era băut, a derapat într-o curbă

accident02La data de 22 iunie, în jurul orei 21:00, pe DJ172 F, pe raza comunei comunei Mica, localitatea Mănăstirea, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a doi tineri.

Conform primelor cercetări, un tânăr de 18 ani, din judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autovehicul pe direcţia Gherla  – Dej, pe fondul neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un mal de pământ, după care s-a răsturnat pe pavilion în şanţul aferent sensului său de deplasare.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto, precum şi a unei tinere de 17 ani, din Sălaj, pasageră în autovehicul.

În urma verificărilor, s-a stabilit că şoferul se afla sub influenţa alcoolului, iar exercitarea dreptului de a conduce autovehicule îi era suspendată.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole similare

  • 73
    În 21 iulie, în jurul orei 21:00, pe str. Câmpiei din municipiului Turda, județul Cluj,  s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane, conducătorul autovehiculului continuându-și deplasarea. În fapt, conducătorul unui autoturism, ce se deplasa pe strada Intrarea Stadionului din municipiul Turda, la intersecția cu strada…
    Tags: de, în, din, sofer, rutier, baut, accident

La data de 22 iunie, în jurul orei 21:00, pe DJ172 F, pe raza comunei comunei Mica, localitatea Mănăstirea, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a doi tineri. Conform primelor cercetări, un tânăr de 18 ani, din judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autovehicul pe direcţia Gherla  – Dej, pe …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro