Accident rutier în Piața Cipariu. O persoană a fost grav rănită

La data de 13 februarie, ora 15:10, în Piața Timotei Cipariu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei  persoane și avarierea a două autovehicule.

Conform primelor verificări, un conducător auto, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, la ieșire din parcarea unui stand de taxi ar fi pătruns în intersecția cu Piața Cipariu fără a acorda prioritate de trecere unui autobuz care circula regulamentar.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui călător, care, în momentul impactului, se afla în picioare în autobuz. Acesta a fost transportat la Clinica de Ortopedie pentru îngrjiri de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea și luarea măsurilor legale.

Articole similare

La data de 13 februarie, ora 15:10, în Piața Timotei Cipariu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei  persoane și avarierea a două autovehicule. Conform primelor verificări, un conducător auto, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, la ieșire din parcarea unui stand de taxi ar fi pătruns …

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro