Accident rutier în Săvădisla. Șoferul, un bărbat de 47 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice

accident02La data de 28.11.2016, în jurul orei 16:30, pe DJ 107M, în comuna Săvădisla, județul Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea a două autovehicule.

În fapt, un bărbat de 47 ani, în timp ce conducea autovehiculul pe DJ 107M, în localitatea Vlaha, comuna Săvădisla, județul Cluj, din direcția Luna de Sus spre Săvădisla, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, fiind carosabil umed, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar din direcţia Săvădisla spre Luna de Sus, de către un bărbat de 34 ani.

Accidentul s-a soldat cu avarierea a două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 10.000 lei.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul de 47 ani se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Articole similare

  • 94
    La data de 13 februarie, în jurul orei 18:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au identificat un bărbat, de 39 de ani, din Turda, care, după producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Rapsodiei, a părăsit locul faptei. Fiind identificat și depistat de către…
    Tags: de, în, cu, la, materiale, pagube, rutier, accident, sofer, baut

La data de 28.11.2016, în jurul orei 16:30, pe DJ 107M, în comuna Săvădisla, județul Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea a două autovehicule. În fapt, un bărbat de 47 ani, în timp ce conducea autovehiculul pe DJ 107M, în localitatea Vlaha, comuna Săvădisla, județul Cluj, din direcția Luna de Sus spre …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro