Accident rutier provocat de șofer un aflat în stare avansată de ebrietate

etilotestLa data de 26 septembrie, în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat, pe raza localității Ciucea, un bărbat, de 23 de ani, din comuna Negreni, în stare vădită de ebrietate, lângă un autoturism cu avarii.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole similare

  • 80
    La data de  5 iunie, în jurul orei 03:35, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto, în vârstă de 33 de ani, din oraşul Huedin, fusese implicat într-un eveniment rutier pe DN1E60,…
    Tags: de, în, la, rutier, huedin, au, ciucea, sofer, baut, accident

La data de 26 septembrie, în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat, pe raza localității Ciucea, un bărbat, de 23 de ani, din comuna Negreni, în stare vădită de ebrietate, lângă un autoturism cu avarii. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul fusese implicat într-un accident rutier …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro