Accident rutier provocat de un bărbat ce a urcat băut la volan, fără a poseda permis de conducere

accident02Un bărbat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea.

 La data de 1 august, în jurul orei 21:00, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Luna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acroșat un autoturism, după care a ricoșat în gardul unui imobil din zonă. Astfel, a provocat distrugerea parțială a gardului, precum și a conductei de distribuire a gazului metan.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului și nu poseda permis de conducere.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole similare

  • 87
    Sâmbătă, 24 octombrie, ora 20:30, pe DC 118, în afara localităţii Lăpuşteşti, comuna Râşca, s-a produs un accident rutier pe fondul consumului de alcool şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Un bărbat de 26 de ani, din Râşca, în timp ce conducea un scuter pe DC118, în  afara…
    Tags: de, în, rutier, conducere, sofer, baut, permis, fara, accident

Un bărbat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea.  La data de 1 august, în jurul orei 21:00, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Luna, în timp ce conducea un autoturism, pe …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro