Accident rutier provocat de un bărbat ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

accident02Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras un autovehicul și pe care l-ar fi condus, deși nu avea permis de conducere și era sub influența alcoolului.

Astfel, a produs un accident rutier din care a rezultat distrugerea autovehiculului și a unor rețele electrice și de cablu, montate pe stâlpul cu care a intrat în coliziune.

Totodată, s-a stabilit că, autorizația de circulație a autovehiculului era expirată.

Duminică, 22 mai, în jurul orei 03:00, un bărbat de 28 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autovehicul pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, ajuns la intersecţia cu strada Axente Sever, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând astfel în coliziune cu un stâlp din beton, de susținere a rețelei electrice.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, fiind distrus în proporție de 90%.  De asemenea, incendiul produs a distrus rețeaua de furnizare a energiei electrice și rețeaua de cablu, montate pe stâlpul respectiv.

Din verificările efectuate, a rezultat că bărbatul nu poseda permis de conducere,  se afla sub influența alcoolului și conducea un autovehicul a cărui autorizație de circulație provizorie expirase și care nu îi aparținea.

Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 21/22 mai, cel în cauză ar fi sustras autovehiculul de pe raza comunei Luna.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere din culpă.

Articole similare

  • 95
    Miercuri, 13 ianuarie, poliţiştii au identificat un conducător auto, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa alcoolului. În jurul orei 22:00, bărbatul de 28 de ani, din comuna Aşchileu, în timp ce se deplasa pe  DJ 146, pe…
    Tags: de, în, din, rutier, sofer, baut, permis, fara, accident

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras un autovehicul și pe care l-ar fi condus, deși nu avea permis de conducere și era sub influența alcoolului. Astfel, a produs un accident rutier din care a rezultat distrugerea autovehiculului și a unor rețele electrice și de cablu, montate pe stâlpul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro