Accident rutier provocat de un șofer băut. Acesta a ajuns în stare gravă la spital

accident01La data de 31 martie, în jurul orei  16:00, în localitatea Câţcău, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Câţcău, în timp ce conducea un moped pe raza localității de domiciliu, ajuns la o intersecție nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar  de către un bărbat de 37 de ani, din oraşul Sângeorz Băi,  intrând în coliziune cu acesta.

În urma verificărilor, s-a constatat că mopedul condus era neînmatriculat și neînregistrat. Totodată, s-a constatat că bărbatul de 46 de ani se afla sub influența alcoolului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului mopedului.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la aproximativ 3.000 lei .

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Articole similare

  • 84
    Polițiștii au identificat un conducător auto care, după ce a acroșat un pieton, a părăsit locul accidentului. După depistarea acestuia, s-a constatat că se afla sub influența alcoolului. La data de 16 octombrie, în jurul orei ora 14:00, pe raza municipiului Cluj-Napoca s-a produs un accident de circulație soldat cu…
    Tags: de, în, cu, s-a, sofer, baut, ranit, grav, rutier, accident

La data de 31 martie, în jurul orei  16:00, în localitatea Câţcău, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule. Conform primelor cercetări, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Câţcău, în timp ce conducea un moped pe raza localității de domiciliu, ajuns la o …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro