Accident rutier provocat de un șofer băut. Acesta circula cu numere false

etilotest3La data de 9 aprilie, ora 21:18, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mociu au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului. Acesta fusese implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul circula cu un autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 Bărbatul de 22 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN16, pe raza localităţii Cămăraşu, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în gardul unui imobil din zonă, după care s-a răsturnat.

În urma impactului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi distrugere din culpă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole similare

  • 73
    La data de  20 mai, în jurul orei 01:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au identificat un conducător auto sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În fapt, conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Buneşti, în timp ce conducea…
    Tags: de, în, din, şi, pe, cu, rutier, baut, sofer, accident

La data de 9 aprilie, ora 21:18, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mociu au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului. Acesta fusese implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Totodată, s-a stabilit că bărbatul circula cu un autovehicul cu număr fals de înmatriculare.  Bărbatul de 22 de ani, din Cluj-Napoca, în …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro