Accident rutier provocat de un șofer băut și fără drept de a conduce

etilotest3Miercuri, 13 ianuarie, poliţiştii au identificat un conducător auto, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa alcoolului.

În jurul orei 22:00, bărbatul de 28 de ani, din comuna Aşchileu, în timp ce se deplasa pe  DJ 146, pe raza localităţii Aşchileu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind astfel partea carosabilă.

În acest context, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă, acesta fiind distrus parţial.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi a fost transportat la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Totodată, s-a constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi distrugere din culpă.

Articole similare

Miercuri, 13 ianuarie, poliţiştii au identificat un conducător auto, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa alcoolului. În jurul orei 22:00, bărbatul de 28 de ani, din comuna Aşchileu, în timp ce se deplasa pe  DJ 146, pe raza localităţii Aşchileu Mare, ar …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.