Accident rutier soldat cu două victime și pagube de peste 19.000 lei, provocat de un șofer băut

accident02La data de 01.11.2016, ora 18:10, pe strada Valea Chintăului, din Cluj-Napoca, s-a produs un acccident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane şi avarierea a patru autoturisme.

Un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Chintăului, dinspre localitatea Chinteni înspre strada Oaşului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare. Astfel, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism oprit pe acostament care a fost proiectat înspre înainte, fiind avariate astfel alte două autovehicule oprite.

De asemenea, unul dintre autoturisme a fost proiectat în gardul unui imobil din zonă.

Poliţiştii au constatat că şoferul se afla sub influenţa alcoolului, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a două pasagere, o femeie, de 31 de ani, şi o minoră de 6 ani, din Cluj-Napoca.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 19.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale care se impun.

Articole similare

  • 79
    La data de 7 februarie, în jurul orei 00:15, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un autovehicul a intrat în poarta unui imobil de pe strada Aurel Suciu, din Cluj-Napoca. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că șoferul, un bărbat, de 43 de ani,…
    Tags: în, de, la, cu, fost, din, cluj-napoca, se, sofer, baut

La data de 01.11.2016, ora 18:10, pe strada Valea Chintăului, din Cluj-Napoca, s-a produs un acccident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane şi avarierea a patru autoturisme. Un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Chintăului, dinspre localitatea Chinteni înspre strada Oaşului, pe fondul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro