Acțiune a polițiștilor de la rutieră. De această dată au fost vizați pietonii, 80 dintre aceștia fiind sancționați

Politia-Rutiera-CJPoliţia Clujeană continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului Cluj.

În perioada 08-09 februarie, poliţiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au actionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor în care sunt implicaţi pietonii, şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 68 sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Totodată, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 80 de sancţiuni contravenţionale şi pietonilor, care în calitatea lor de participanţi la trafic au încălcat normele rutiere.

Poliţia Clujeană atrage atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie.

Articole similare

  • 89
    Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au acţionat ieri pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietonii.  Astfel, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, 10 dintre acestea fiind aplicate pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare. De asemenea, pentru depăşirea vitezei legale, doi conducători auto au fost…
    Tags: au, de, pentru, fost, şi, în, circulaţie, care, pietoni, traversare

Poliţia Clujeană continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului Cluj. În perioada 08-09 februarie, poliţiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au actionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor în care sunt implicaţi pietonii, şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.