Acțiune a polițiștilor în zona Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj

aeroport-clujLa data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au acţionat în zona Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj. Activitatea a vizat respectarea legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de taximetrie.

În urma controlului, pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 2.600 de  lei, la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere şi HCL 109/2010.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru staţionare sau oprire în afara locurilor special amenajate. De asemenea, a fost identificat un bărbat care efectua activităţi de taximetrie fără a deţine atestat profesional.

La activitate au participat şi poliţişti locali.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite, de orice natură, comise pe raza judeţului Cluj pentru a menţine siguranţa comunităţii.

Articole similare

  • 64
    Poliţiştii clujeni au acţionat pentru depistarea neregulilor în desfăşurarea serviciilor de taximetrie şi rent-a-car. În urma verificărilor, s-a impus aplicarea a 10 amenzi contravenţionale, de peste 4.000 lei. Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, cu sprijinul poliţiştilor locali,  au acţionat în zona Aeroportului Internaţional ,,Avram Iancu” Cluj.…
    Tags: de, pentru, în, au, taximetrie, fost, şi, cluj, napoca, aeroportul

La data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au acţionat în zona Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj. Activitatea a vizat respectarea legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de taximetrie. În urma controlului, pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 2.600 de  lei, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.