Acțiuni ale polițiștilor în campusurile universitare din Cluj

hasdeu-caminÎn perioada 16-18 ianuarie, poliţiştii clujeni au acţionat în zona centrelor  si campusurilor universitare din Cluj-Napoca pentru prevenirea faptelor antisociale, fluidizarea traficului şi respectarea  legislaţiei rutiere.

De asemenea, au fost efectuate verificări pe linia sistemelor de securitate, fiind verificaţi şi instruiţi 34 de agenţi securitate.

Pentru neregulile depistate, s-a impus aplicarea a 22 de sancţiuni contravenţionale. Au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea regimului circulaţiei rutiere, a Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială, a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, precum şi pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 97/2005 referitoare la regimul evidenţei persoanelor.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru a menţine climatul de siguranţă în aceste zone, prin prevenirea faptelor antisociale.

Articole similare

  • 57
    Poliţiştii clujeni au desfăşurat, pe parcursul acestei săptămâni, numeroase activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. În perioada 19-22 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite. Astfel, poliţiştii…
    Tags: de, şi, au, poliţiştii, pentru, în, cluj, sanctiuni, aplicate, contraventionale

În perioada 16-18 ianuarie, poliţiştii clujeni au acţionat în zona centrelor  si campusurilor universitare din Cluj-Napoca pentru prevenirea faptelor antisociale, fluidizarea traficului şi respectarea  legislaţiei rutiere. De asemenea, au fost efectuate verificări pe linia sistemelor de securitate, fiind verificaţi şi instruiţi 34 de agenţi securitate. Pentru neregulile depistate, s-a impus aplicarea a 22 de sancţiuni …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.