Activități ale polițiștilor clujeni în tabăra „MISIUNE POSIBILĂ”

foto scoala de varaÎn perioada 8 – 12 august 2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca găzduiește ediţia a VI-a a școlii de vară ”Misiune posibilă – Şanse egale în alegerea carierei”, organizată de Fundația ”Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală” Cluj-Napoca, în colaborare cu Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în calitate de parteneri  la acest proiect, desfășoară în acestă perioadă diverse activități de informare și prevenire.

În data de 08.08.2016 a avut loc deschiderea școlii de vară, ocazie cu care celor 58 de elevi de liceu participanți le-a fost prezentat programul activităților din tabără, precum și partenerii proiectului și instructorii.

În continuare, pentru a le oferi tinerilor o imagine de ansamblu asupra instituțiilor implicate în menținerea ordinii publice, delegația formată din cei 58 de elevi de liceu, însoțiti de cadre didactice, a vizitat sediul structurilor poliției județene situate pe strada Albac, din municipiul Cluj Napoca, fiind întâmpinați de politiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității şi ai Serviciului Rutier.

Elevii și însoțitorii au fost conduși la dispeceratul monitorizare trafic auto, unde au putut supravegherea traficul din municipiul Cluj-Napoca, cu ajutorul camerelor instalate în puncte fixe din oraș.

Vizita s-a încheiat cu o activitate de informare, în acest context polițiștii clujeni formulând recomandări cu privire la conduita preventivă în trafic a diferitelor categorii de participanți, cu accent pe bicicliști, motocicliști și pietoni.

Scopul principal al acestor activități a fost promovarea profesiei de polițist.

Articole similare

  • 52
    Polițiștii clujeni au organizat, ieri, o misiune de salvare, după ce o femeie, de 75 de ani, seara, s-a rătăcit în pădurea din Rugăşeşti, în condiţii de ploaie abundentă. La data de 27 mai, ora 19:53, poliţiştii din cadrul Secţia 5 Poliţie Rurală Dej au fost sesizaţi cu privire la…
    Tags: de, în, din, misiune, cluj, ipj

În perioada 8 – 12 august 2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca găzduiește ediţia a VI-a a școlii de vară ”Misiune posibilă – Şanse egale în alegerea carierei”, organizată de Fundația ”Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală” Cluj-Napoca, în colaborare cu Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro