Administrația Națională de Meteorologie anunță COD GALBEN de ger în aproape toată țara

meteo-cod-galbenAdministrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de ger mai ales noaptea şi dimineaţa în aproape toate regiunile țării. Avertizarea intră în vigoare de astăzi și este valabilă până luni, 25 ianuarie.

Intervalul : 21, 22, 23, 24 si 25 ianuarie
Zonele afectate : conform textului şi hărţii
Fenomene : val de frig, ger mai ales noaptea şi dimineaţa

În intervalul menţionat, valul de frig va persista, astfel că vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile minime se vor situa frecvent între -20 şi -15 grade, iar izolat vor coborî şi până la -28…-25 de grade, în timp ce maximele termice, preponderent negative, pe arii restrânse, nu vor depăşi -10 grade.

În cursul nopţii de joi spre vineri (21-22 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie, temporar vântul va avea unele intensificări în Moldova şi în zona de munte.

Articole similare

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de ger mai ales noaptea şi dimineaţa în aproape toate regiunile țării. Avertizarea intră în vigoare de astăzi și este valabilă până luni, 25 ianuarie. Intervalul : 21, 22, 23, 24 si 25 ianuarie Zonele afectate : conform textului şi hărţii Fenomene : val de frig, ger mai …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.