Alege-ți favoriții și fă-ți programul pe cele patru zile de festival în aplicația UNTOLD

UNTOLD APPAplicația UNTOLD 2016 poate fi descărcată începând de astăzi, atât din Google Play, cât și din App Store. Festivalierii pot urmări aici programul pe zile și scene, pot vizualiza harta festivalului pentru a găsi mai ușor zonele pe care le caută și pentru a descoperi toate activitățile din perimetrul festivalului.

Mai mult, aceștia pot să-și creeze propriul program, în funcție de artiștii pe care nu vor să-i rateze.

Aplicația UNTOLD permite festivalierilor să vizualizeze întreaga lista de artiști de anul acesta, cât și detalii despre ei, o scurtă biografie, paginile lor de facebook, twitter sau youtube. În aplicație, participanții au la dispoziție și harta festivalului care cuprinde punctele de acces, toate scenele și zonele de poveste ale evenimentului, punctele de încărcare a cardurilor și brățărilor RFID precum și corturile de prim ajutor și ieșirile de urgență.

În acest fel, festivalierii se pot plimba foarte ușor în perimetrul festivalului și pot afla și despre activitățile interesante din timpul zilei.

Articole similare

Aplicația UNTOLD 2016 poate fi descărcată începând de astăzi, atât din Google Play, cât și din App Store. Festivalierii pot urmări aici programul pe zile și scene, pot vizualiza harta festivalului pentru a găsi mai ușor zonele pe care le caută și pentru a descoperi toate activitățile din perimetrul festivalului. Mai mult, aceștia pot să-și …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro