Arestat preventiv pentru tâlhărie

Polițiștii din Turda au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 În fapt, la data de 2 februarie, cel în cauză, un bărbat de 27 de ani, din Turda, ar fi sustras, prin smulgere, telefonul mobil al unei persoane care se deplasa pe strada 22 Decembrie, din Turda.

Prin fapta sa, bărbatul ar fi cauzat un prejudiciu material de circa 600 de lei.

În urma sesizării persoanei vătămate, polițiștii au întreprins activități pentru identificarea și depistarea bărbatului.

La data de 6 februarie, cel în cauză a fost identificat și depistat, reușindu-se astfel recuperarea prejudiciului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, iar pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articole similare

  • 61
    Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat de 26 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi comis o tâlhărie. Marți, 15 septembrie, în jurul orei 15:30, poliţiştii au fost…
    Tags: de, fost, în, talharie, prins, hot

Polițiștii din Turda au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  În fapt, la data de 2 februarie, cel în cauză, un bărbat de 27 de ani, din Turda, ar fi sustras, prin smulgere, telefonul mobil al unei persoane care se deplasa …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro