ATENȚIE, DEȚINUT EVADAT din arestul poliției. Dacă îl vedeți, sunați de urgență la 112

foto PERSOANA EVADATALa data de 14 august, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă.

 Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţă.

Politistii clujeni s-au mobilizat si acţionează in sistem integrat cu politistii din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia.

În paralel, pe plan intern a fost demarată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit centrul de reţinere.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, la data plecării purta un tricou de culoare închisă şi blugi.

Cetăţenii care pot furniza informaţii despre persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Articole similare

  • 45
    Un tânăr bănuit că ar fi sustras sume de bani dintr-o locuinţă a fost identificat de poliţişti. Sumele sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 25 ani, din judeţul Mureş care este bănuit că, în cursul lunilor aprilie-mai,…
    Tags: de, din, în, locuinte, furt

La data de 14 august, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă.  Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţă. Politistii clujeni s-au mobilizat si acţionează in sistem integrat cu politistii din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia. În …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro