Au crescut tarifele la parcările orare din zona centrală a Clujului

 

Tarifele la parcarile publice cu plata orara din zona centrala s-au majorat incepand cu 1 ianuarie.

Regulamentul de administrare a parcarilor publice cu plata orara a fost modificat prin HCL nr. 650/2016 și poate fi consultat accesand urmatorul link:

http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/650.pdf

Pe langa creșterea tarifelor parcarilor din zona centrala, noile reglementari se refera și la faptul ca se elimina abonamentele de pe strazile aferente zonei tarifare I, cu exceptia abonamentelor pentru riverani persoane fizice.

Aceste reglementari vizeaza un numar de 26 de strazi, toate din zona centrala (zona I): Baba Novac, Bolyai, E. de Martonne, Emil Isac, Eroilor, I.C. Bratianu, I. Maniu, M. Kogalniceanu, O. Petrovici, P-ta Unirii (inclusiv parkingul cu bariere), S. Micu, St. O. Iosif, H. Oberth, Universitatii, V. Fulicea, C. Daicoviciu, Paul Chinezu, V. Alecsandri, Brassai, David Ferenc, Emil Zola, Gaal Gabor, Tipografiei, Cotita, Sindicatelor, F.D. Roosevelt. in celelalte zone ale orașului tarifele de parcare/garaje raman neschimbate.

Preturile parcarilor pentru anul 2017 sunt prevazute in Anexa nr. VI din HCL nr. 649/2016 și pot fi accesate prin urmatorul link:

http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/649.pdf.

Prin aceste masuri, Primaria Cluj-Napoca iși propune eficientizarea sistemului de parcare și descurajarea traficului rutier din zona centrala.

Incepand din 3 ianuarie , se pot depune solicitari pentru eliberarea abonamentelor de parcare, in timp ce taxa abonamentelor de parcare se poate achita incepand de joi, 5 ianuarie  și pana la sfarșitul lunii martie.

Articole similare

  Tarifele la parcarile publice cu plata orara din zona centrala s-au majorat incepand cu 1 ianuarie. Regulamentul de administrare a parcarilor publice cu plata orara a fost modificat prin HCL nr. 650/2016 și poate fi consultat accesand urmatorul link: http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/650.pdf Pe langa creșterea tarifelor parcarilor din zona centrala, noile reglementari se refera și la …

Review Overview

User Rating: 2.75 ( 2 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro