Au fost redeschise pasajele pietonale de pe Calea Florești

Pasaj-Calea Floresti01Primaria Cluj-Napoca a finalizat lucrarile de modernizare a celor doua pasaje subterane de pe CaleaFloresti, acestea fiind redeschise traficului pietonal.

Odata cu redeschiderea acestor pasaje, frecventa timpului de asteptare pentru pietoni la semafor a fost marita in asa fel incat traficul auto sa fie mai fluid pe ruta Manastur – Floresti.

Reparatiile au presupus lucrari de salubrizare, zugravire, tencuieli si finisaje, vopistorii, montare policarbonat etc. De asemenea, au fost amplasate 6 corpuri de iluminat in fiecare din cele 2 pasaje si a fost inlocuita reteaua de alimentare cu energie electrica. In plus, au fost reparate scarile la cele doua intrari in pasaj, s-a realizat pavarea in interior si legaturile intre accesele in pasaj. Fiecare pasaj a fost dotat cu cate 6 camere de supraveghere cu vedere spre scari si spre interiorul tunelului. Lucrarile de modernizare au durat aproximativ 2 luni, iar valoarea acestora s-a ridicat la 164.540,78 lei fara TVA.

Intr-o etapa ulterioara, Primaria municipiului Cluj-Napoca are in vedere amenajarea de scari rulante, dupa rezolvarea in integralitate a problemelor juridice legate de revendicarile si procesele existente.

Articole similare

  • 58
    Comisia municipala de sistematizare a circulatiei a avizat in sedinta din martie planurile de marcaj pentru realizarea a 9,3 km de piste dedicate de biciclete, din care 8,3 km pe carosabil. Aceştia se adauga la cei 34,65 de km de piste pentru biciclişti, cat exista in prezent in orasul nostru.…
    Tags: de, cluj, napoca, floresti, calea, primaria

Primaria Cluj-Napoca a finalizat lucrarile de modernizare a celor doua pasaje subterane de pe CaleaFloresti, acestea fiind redeschise traficului pietonal. Odata cu redeschiderea acestor pasaje, frecventa timpului de asteptare pentru pietoni la semafor a fost marita in asa fel incat traficul auto sa fie mai fluid pe ruta Manastur – Floresti. Reparatiile au presupus lucrari …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro