Bandă dedicată transportului în comun în Piața Ștefan Cel Mare din Cluj-Napoca

ratuc-banda-transport-in-comunProiectul pilot a fost aprobat in Comisia de circulatie a Municipiului si face parte din strategia de incurajare si prioritizare a transportului in comun in oras. 

Pe latura estica a Pietei Stefan Cel Mare, pe o lungime de aproximativ 300m s-a dedicat banda 1 de circulatie transportului in comun. Astfel, pentru traficul general au ramas in circulatie 3 benzi: una pentru virajul la dreapta pe Calea Dorobantilor si 2 benzi pentru inainte, spre Bd. 21 Decembrie 1989.

Scopul modificarii reglementarilor de circulatie este prioritizarea transportului in comun si efectuarea virajului la dreapta pe Calea Dorobantilor in alta faza de semaforizare, fara a mai intra in conflict cu traversarea pietonilor de pe Calea Dorobantilor.

Principala recomandare pentru conducatorii auto este incadrarea corecta, din timp, pe benzi, in functie de directia dorita de deplasare.

Articole similare

  • 68
    6 troleibuze noi, cu dotari de ultima generatie, finantate de Primaria Cluj-Napoca, in parteneriat cu CTP, intra in circulatie incepand din data de 8 noiembrie 2016. Cele 6 troleibuze articulate fac parte dintr-un proiect comun al Primariei municipiului Cluj-Napoca si Companiei de Transport Public Cluj-Napoca (CTP) prin care urmarim sa…
    Tags: de, cluj, napoca, ratuc, primaria, comun, transport

Proiectul pilot a fost aprobat in Comisia de circulatie a Municipiului si face parte din strategia de incurajare si prioritizare a transportului in comun in oras.  Pe latura estica a Pietei Stefan Cel Mare, pe o lungime de aproximativ 300m s-a dedicat banda 1 de circulatie transportului in comun. Astfel, pentru traficul general au ramas …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro