Bărbat de 30 din Turda, căutat de familie și poliție. L-aţi văzut ?

pilii-nicolaeUn bărbat, de 30 de ani, din Turda, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că PILII NICOLAIE, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din Turda, din data de 21 octombrie şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :      

SEMNALMENTE  – înălţime 1,60, greutate 45 kg, ochi căprui, păr şaten deschis, tuns scurt.

ÎMBRĂCĂMINTE – la data plecării purta o geacă neagră, o bluză gri, pantaloni gri, încălţăminte sport de culoare albă, iar pe cap furta un fes de culoare roşie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole similare

Un bărbat, de 30 de ani, din Turda, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că PILII NICOLAIE, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro