Bărbat de 35 de ani, arestat după ce a furat 40 de telefoane mobile dintr-un magazin din Turda

Catuse-04La data de 31 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut un bărbat, de 35 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

În fapt, la data de 30.10.2016, în jurul orei 18:25, acesta ar fi distrus ușile culisante cu geam antiefracție care asigurau calea de acces în incinta unui magazin din municipiul Turda, cauzând un prejudiciu de 10.000 lei.

La aceeași dată, în jurul orei 19:25, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în incinta altui magazin, din municipiul Turda, de unde ar fi sustras 40 de telefoane mobile tip smartphone, în valoare de aproximativ 41.000 de lei.

La scurt timp de la comiterea faptelor, bărbatul a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Cluj-Napoca. Asupra acestuia au fost găsite 30 de telefoane mobile, bunuri pe care le-ar fi sustras din magazin.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 70%.

În urma probatoriului administrat, la data de 31 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia Judecătoria Turda emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articole similare

  • 51
    Polițiștii au recuperat o bicicletă care ar fi fost sustrasă din scara unui imobil, autorul faptei fiind depistat în flagrant delict. La data de 1 decembrie, ora 21:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, au depistat un tânăr, în flagrant delict, imediat după ce ar fi sustras o bicicletă. Tânărul…
    Tags: de, din, în, turda, prins, hot

La data de 31 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut un bărbat, de 35 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. În fapt, la data de 30.10.2016, în jurul orei 18:25, acesta ar fi distrus ușile culisante cu …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro