Bărbat de 50 de ani, depistat în trafic în timp ce conducea aflat sub influența alcoolului

etilotestJoi, 13 octombrie, în jurul orei 07:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au oprit, pentru control, un conducător auto care circula pe strada George Coşbuc, din Gherla.

La momentul controlului, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Ţaga, emana halenă alcoolică. La solicitarea poliţiştilor de a fi testat cu aparatul etilotest, acesta a refuzat.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

Joi, 13 octombrie, în jurul orei 07:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au oprit, pentru control, un conducător auto care circula pe strada George Coşbuc, din Gherla. La momentul controlului, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Ţaga, emana halenă alcoolică. La solicitarea poliţiştilor de a fi testat cu aparatul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro